Kävijälaskuri

Päivänkehräntie 5 as 1
02210 Espoo

Y-Tunnus 1813645-9

Tälle sivulle keräämme meitä koskevia tärkeitä päätöksiä ja asioita

Esson talon purku
Esson talon purku alkamassa syksyllä. Sisätiloista aloittavat ja ulkokuori ja runko sen jälkeen. Kesto n 2 - 3 kk.

Sosiaali- ja terveysalautakunta on 15.4.2014 tehnyt esityksen investointisuunnitelmaksi 2015-2019. Linkissä on yhteenveto Matinkylän suuraluetta koskevista kohdista. Olarin neuvola tullaan siirtämään Matinkylän palvelutorille. Matinkylän terveysasema tullaan peruskorjaamaan, mikä on Seuran esityksen mukaista. Puolarmetsän terveysaseman kohtalo ei selviä investointisuunnitelmasta.

Espoon kaavoituskatsaus 2013 on luettavissa verkkoversiona osoitteesta http://www.espoo.fi/materiaalit/asuminen_ja_ymparisto/verkkolehti/espoon-kaavoituskatsaus-2013/ Kannattaa tutustua Matinkylä-Olarin alueella tapahtuu paljon.

KAAVOITUS

Kuitinmäki, 321 803
Muutosalueena on Kuitinmäen keskustassa Kuunkehrän torialueen itäpuolella ja Kuunkadun pohjoispuolella sijaitseva korttelialue, jossa sijaitsee entinen Esson pääkonttori. Käyttötarkoitusta tutkitaan. Seuraava tavoite on poistunut katsauksesta: Tavoitteena on muuttaa korttelialueen käyttötarkoitus liike- ja pienteollisuusrakennusten korttelialueesta pääosin asuinkorttelialueeksi ja tutkia alueeseen liittyviä liikennejärjestelyjä ja autopaikoitusta sekä mahdollisuutta kerrosalan lisäämiseen.

Matinkallionsyrjä 312600
Tutkitaan alueen käyttötarkoitusta siten, ettäpuistot, päiväkoti, terveysasema, Matinkylän kartano ja sen puutarha säilyvät. Hienoa - Terveysasema on ilmeisesti säilymässa!

PALVELUT

Olari-Seura on useissa yhteyksissä ilmaissut huolensa alueen terveyspalveluista. Samaa huolta ovat kantaneet myös aluevalvontavirasto, valtuutetut ja sosiaali- ja terveyslautakunta, joka on kokouksessaan 5.6.2012 käsitellyt asiaa. Toivottavasti tilanne paranee ja lääkärit kokevat Espoon hyväksi työpaikaksi.

Lakisääteisen HOITOTAKUUN mukaan kuntalaisen on saatava

- yhteys terveydenhuoltoon arkisin välittömästi virka-aikana,
- terveydenhuollon ammattilaisen tekemä hoidon tarpeen arviointi viimeistään 3. arkipäivänä yhteydenotosta,
- ei-kiireellinen hoito viimeistään 3 kuukauden kuluessa,